Holly Willoughby HOUDT haar M&S-baan te midden van wachtrij-jump rij met Phillip Schofield

0
22

Holly Willoughby’s deal met M&S ​​is veilig te midden van haar voortdurende wachtrij-sprong met haar This Moring co-host Phillip Schofield.

De winkelier bevestigde dat ze het contract van de 41-jarige presentator met hen hadden verlengd na de ophef rond de beschuldigingen dat zij en Phil vorige week ‘de wachtrij hebben overgeslagen’ om de koningin opgebaard te zien liggen – beweert dat ze allebei ten stelligste ontkenden.

Holly en Phil zijn het onderwerp geweest van online misbruik in de nasleep van de claims en een online petitie om het duo te laten ontslaan uit hun lucratieve presentatierollen heeft in zes dagen meer dan 66.000 handtekeningen bereikt.

Blijven zitten: Holly Willoughby’s baan bij M&S is veilig te midden van de voortdurende rij-sprong met haar This Moring co-host Phillip Schofield (Holly afgebeeld modellering voor het merk in maart)

Maar hoewel haar presenterende baan op ITV in gevaar kan komen, is haar deal met M&S ​​volgens rapporten nog steeds stevig op zijn plaats, waarbij Holly zich oorspronkelijk aanmeldde als hun merkambassadeur in september 2018.

Een woordvoerder van M&S zei tegen The Sun: ‘Ik kan bevestigen dat we ons huidige contract met Holly hebben verlengd en dat we met haar zullen blijven samenwerken.’

Hieruit volgt de bewering dat Marks & Spencer enkele discussies heeft gehad over Willoughby’s deal met hen, omdat ze bezorgd waren tijdens de terugslag.

Job: De winkelier bevestigde dat ze haar contract hadden verlengd na beschuldigingen dat zij en Phil vorige week 'de wachtrij oversloegen' om de koningin opgebaard te zien liggen - beweringen die ze allebei ontkenden

Job: De winkelier bevestigde dat ze haar contract hadden verlengd na beschuldigingen dat zij en Phil vorige week ‘de wachtrij oversloegen’ om de koningin opgebaard te zien liggen – beweringen die ze allebei ontkenden

Te midden van de gevolgen heeft het paar steun gekregen van de presentatoren van de show van vrijdag, Alison Hammond en Dermot O’Leary, met ETN begrip dat ze de hele week ‘regelmatig contact’ met het paar hebben gehad.

Holly en Phil hebben geen commentaar gegeven op de zaak sinds ze een verklaring afgaven tijdens de show van dinsdag waarin ze volhielden dat ze ‘de wachtrij niet oversloegen’.

Holly rekende de afgelopen dagen op de steun van haar vrienden om haar door te komen. En ondanks het feit dat oproepen voor het ontslag van Holly en Phil ertoe zouden kunnen leiden dat Alison en Dermot de rol van fulltime gastheren krijgen, zeggen bronnen dat ze loyaal zijn gebleven.

Phil en Holly krijgen naar verluidt maar liefst £ 600.000 betaald voor het presenteren van de show overdag van maandag tot en met donderdag, waarbij Alison en Dermot invallen voor de show van vrijdag.

Ambassadeur: Hoewel haar presentatiebaan op ITV in gevaar kan komen, is haar deal met M&S ​​volgens rapporten nog steeds stevig op zijn plaats, waarbij Holly zich oorspronkelijk aanmeldde als hun merkambassadeur in september 2018.

Ambassadeur: Hoewel haar presentatiebaan op ITV in gevaar kan komen, is haar deal met M&S ​​volgens rapporten nog steeds stevig op zijn plaats, waarbij Holly zich oorspronkelijk aanmeldde als hun merkambassadeur in september 2018.

Hoewel noch ITV, Holly of Phil hebben gezegd dat ze de line-up van de presentator zullen veranderen, is dat niet gestopt met het brouwen van speculaties over wie de eerste plaats zou innemen als het duo deze ochtend zou verlaten.

Volgens William Hill zijn Vernon Kay en Rochelle Humes de 2/1 favorieten om het paar te vervangen als hoofdpresentator. Dermot is 4/1, dezelfde prijs als Josie Gibson, met Alison, Craig Doyle, Ruth Langsford en Mollie King beschikbaar op 5/1.

De speculatie heeft echter geen spanning tussen de sterren veroorzaakt, met een bron die aan ETN vertelt: ‘Alison, Dermot, Phil en Holly zijn ongelooflijk hecht en hecht.

‘Toen het in het weekend begon te waaien, namen ze meteen contact op om hun steun aan te bieden. Vooral Alison heeft vele malen telefonisch met Holly gesproken en was een echte rots in de branding.

Fantastische vier: te midden van de tegenslag hebben Holly en Phil steun gekregen van de presentatoren van de show van vrijdag, Alison en Dermot O'Leary, waarbij MailOnline begrijpt dat ze de hele week 'regelmatig contact' met het paar hebben gehad

Fantastische vier: te midden van de tegenslag hebben Holly en Phil steun gekregen van de presentatoren van de show van vrijdag, Alison en Dermot O’Leary, waarbij ETN begrijpt dat ze de hele week ‘regelmatig contact’ met het paar hebben gehad

‘Dermot en Alison, samen met de rest van de senior leden van het ITV-team, wisten allemaal dat ze Westminster zouden bezoeken en er is een gevoel van schok en verbijstering over hoe de zaken zijn uitgelopen.’

Insiders van deze ochtend denken dat ze nu ‘door het ergste van de crisis’ zijn, maar ITV-bazen nemen nog steeds stappen om ervoor te zorgen dat Phil en Holly alle steun krijgen die ze nodig hebben.

‘ITV heeft de zorgplicht om voor al zijn presentatoren te zorgen en een deel van het misbruik dat Phil en Holly op sociale media hebben ontvangen, is absoluut verschrikkelijk’, voegde de bron eraan toe.

‘Mensen zijn veel te ver gegaan in sommige dingen die ze zeggen en het senior management heeft regelmatig contact gehouden met Phil en Holly om te controleren of ze in orde zijn. Dat gaat door tot volgende week, wanneer ze terugkeren naar het programma.

See also  Alex Perry reveals why no one wants to wear his fashion brand in Australia

‘Degenen die aan de show werken hopen dat tegen die tijd de boel is omgewaaid en dat ze deze nachtmerrie kunnen bedwingen. Maar alleen de tijd zal het leren.’

Een duidelijker beeld: een foto van Westminster Abbey - laat zien waar de mediabox is, waar de openbare wachtrij is en waar Holly en Phil leken te lopen

Een duidelijker beeld: een foto van Westminster Abbey – laat zien waar de mediabox is, waar de openbare wachtrij is en waar Holly en Phil leken te lopen

Het nieuws komt nadat bleek dat Holly en Phillip graag een openbare verontschuldiging wilden aanbieden over ‘queue-gate’, maar werden eruit gepraat na het inwinnen van juridisch advies.

Een verklaring werd uitgegeven door ITV op zaterdag en later uitgezonden op dinsdag This Morning, die werd ingesproken door Holly, maar beiden stopten met het gebruik van het woord ‘sorry’ – een beweging die veel kijkers woedend heeft gemaakt.

Een bron vertelde aan ETN: ‘Elk woord van de verklaring werd overspoeld. Op het einde is het spectaculair averechts.

‘Aanvankelijk waren Holly en Phillip bereid sorry te zeggen als ze iemand van streek zouden maken, omdat ze allebei wanhopig een streep onder de affaire willen trekken. Maar ze kregen het dringende advies om die weg van sorry zeggen niet in te slaan.’

Niet genoeg: een verklaring werd uitgegeven door ITV op zaterdag en later uitgezonden op dinsdag's This Morning (afgebeeld op de show) die werd ingesproken door Holly, 41, maar beiden stopten met het gebruik van het woord 'sorry'

Niet genoeg: een verklaring werd uitgegeven door ITV op zaterdag en later uitgezonden op dinsdag’s This Morning (afgebeeld op de show) die werd ingesproken door Holly, 41, maar beiden stopten met het gebruik van het woord ‘sorry’

Het paar was zo’n reactie dat tv-insiders ‘ernstige zorgen’ uiten over het welzijn van de presentatoren nadat ze deze week in tranen en gedempt verschenen op This Morning.

In de eerste aflevering van de show sinds de ruzie zich ontvouwde, ontkenden Holly en Phil, 60, de beweringen van kijkers dat ze ‘te chic waren om in de rij te staan’ en zeiden dat ze vrijdag in Westminster Hall waren geweest ‘strikt om verslag uit te brengen over de evenement.’

De voice-over hamerde ook op het punt: ‘Weet alsjeblieft dat we nooit in de rij zouden staan.’

Sommige gebruikers van sociale media waren echter niet overtuigd en er zijn oproepen gedaan aan het paar om excuses aan te bieden.

ITV is sindsdien verdubbeld in de rij over beelden die leken te laten zien dat ze langs de kist van de koningin vorderden – maar Holly zou bijzonder hard zijn geraakt door online terugslag en vindt dat ze ‘te drogen zijn gelaten’, zeiden eerder bronnen.

See also  Soapwatch with JACI STEPHEN: Vivacious Glenda Grabs the Spotlight

Kanaalbazen staan ​​achter de presentatoren en hebben ‘echte en serieuze’ zorgen geuit over hun welzijn na het ‘meedogenloze’ online trollen, meldt The Mirror.

De populaire tv-presentatoren kregen met toenemende woede te maken nadat vrijdag beelden opdoken van hen die de wachtrij leken over te slaan, terwijl tienduizenden rouwenden geduldig meer dan 12 uur wachtten om hun respect te betuigen aan Hare Majesteit.

Onderweg: Holly en Phil werden gezien in een video op TikTok die Westminster Hall verliet nadat ze aan het filmen waren en werden ervan beschuldigd in de rij te staan

Onderweg: Holly en Phil werden gezien in een video op TikTok die Westminster Hall verliet nadat ze aan het filmen waren en werden ervan beschuldigd in de rij te staan

Kijkers twitterden beschuldigingen dat de presentatoren ‘te chic waren om in de rij te staan’ en een petitie van change.org om de presentatoren af ​​te stoten heeft de 60.000 handtekeningen overschreden, aangezien kijkers het bod van de sterren om een ​​streep onder het schandaal te trekken lijken af ​​te wijzen.

Op beelden in Westminster Abbey leken Holly en Phil, 60, te zien die door een gebied lopen dat gescheiden is van de mediabox – maar ITV heeft sindsdien volgehouden dat de sterren zich niet bij de rouwenden voegden om langs de kist te komen.

Na de beelden die online circuleerden, werden er snel vergelijkingen gemaakt met andere beroemdheden die urenlang in de rij stonden bij het grote publiek – waaronder de Engelse voetballegende David Beckham en zelfs Holly en Phil’s ITV-collega Susanna Reid, van Good Morning Britain.

Meer grip: de petitie van change.org waarin wordt opgeroepen om de presentatoren te schrappen, krijgt naarmate de tijd verstrijkt steeds meer handtekeningen

Meer grip: de petitie van change.org waarin wordt opgeroepen om de presentatoren te schrappen, krijgt naarmate de tijd verstrijkt steeds meer handtekeningen

Een ITV-woordvoerster heeft volgehouden dat de presentatoren niet langs de kist van de koningin zijn gekomen.

De woordvoerster vertelde ETN: ‘Deze ochtend had persaccreditatie en net als andere media werden Phillip en Holly door overheidspersoneel begeleid naar hun werk vanaf de persgalerij. Ze kwamen niet voorbij de kist van de koningin.

‘Ze waren daar samen met een groot aantal andere omroepen en nationale pers voor een item dat werd uitgezonden op de show van dinsdag (20e). Alle beschuldigingen van ongepast gedrag zijn absoluut onwaar.’

Snap blij: Holly en Phil buiten de Houses of Parliament.  Het paar zegt dat geen van de omroepen en journalisten van de staatssecretaris van de koningin iemands plaats in de rij heeft ingenomen.

Snap blij: Holly en Phil buiten de Houses of Parliament. Het paar zegt dat geen van de omroepen en journalisten van de staatssecretaris van de koningin iemands plaats in de rij heeft ingenomen.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here